På shoppinghumör

Oj ser nu att de va ett tag sen jag bloggade men här kommer ett inlägg.
Men gick in på datorn för att fixa en överraskning till en kompis så kan passa på att skriva ett inlägg samtidigt.
 
Förra veckan så fick jag ett sms om att jag kunde få rabatt på Stadium och de tyckte jag va väldigt lägligt eftersom jag hade spanat in en snygg hoodie där så räknade ut vad den skulle kosta efter rabatten och de va en summa jag va nöjd med så frågade om vi kunde åka till de centrumet så jag kunde köpa den tröjan.
Och det gjorde vi för vi hade inte något annat för oss ändå så.
Har sätt den här hoodien varje gång jag har varit på Stadium och de har känts som att den har ropat mitt namn varje gång haha och fast de står att de är 100 % polyester så känns de verkligen inte som att de är polyester. 
Väldigt mjuk och skön är den. Sen så känner och tänker man inte så mycket att de är polyester när de är en hood tröja eftersom man har någonting under. 
 
 
Sen efterråt så gick vi in på Gina Tricot och herregud jag hittade en skjorta, en stickad tröja och en träningströja som jag kunde tänka mig att köpa och jag brukar sällan hitta saker när jag är på shoppingrundor. 
Har blivit lite galen i träningskläder nu märker jag haha. Men den träningströjan ska jag nog köpa tänkte jag. 
Hittar väldigt ofta träningkläder som verkar nice att ha. 
 
 
Men får hålla mig lite för träningskläder är inte direkt de billigaste kläderna om man säger så men men de har ju sina anledningar till de självklart. Grejen med träningskläder är ju att om det är ett speciellt märke så kostar de ju för att de är märke ex. Adidas, Nike & Under Armor osv. Sen finns de ju märken som inte kostar lika mycket också. 
Kollade runt lite på stadiums hemsida och så hittade jag ett par tränings tights som va snygga. 
Men tycker samtidigt att använder man träningkläder någelunda regelbundet så är de inte så farligt att köpa nya för de kommer ju att användas någon gång. 
Klart man ska uppdatera sin tränings garderob när man känner för det :) 

Sjuk & tröttis

Nä nu har jag nog gjort allt mitt på datorn som jag skulle göra. 
Kollade lite halvt på Let's Dance samtidigt som jag satt vid datorn och betalade lite Aldrig Vila Restless kläder som jag har beställt men de har inte kommit än. Så får se när de kommer hoppas snart. 
Är sugen på att använda t-shirten jag beställde :) Har två likadana fast andra färger redan men alltid kul att få ny färg i ett plagg man redan gillar. Beställde ett badlakan också som är väldigt snyggt såklart annars hade jag inte beställt haha :)
 
 
Tatueringstänk: 
Har kollat runt lite på tatueringar, börjar bli lite sugen på att göra min 3de nu :) 
Men vet vad jag vill ha men hittar inte vad typsnittet heter på den texten jag gillar tyvärr.
Har sätt flera bilder på just den men tatueraren vill att jag tar fram eller tipsade om att ta fram vad typsnittet heter. 
Så får se om jag hitar de eller om jag får lösa de på något sätt. 
 
 
Serier & Sömn:
Nej nu ska jag nog ta och stänga av datorn och kolla på The Flash & Arrow. 
Jag gillar när de kör skådisarna i de olika serierna de är lite roligt att kolla på hur de blandar ihop serierna. 
Även fast The Flash är spinoff av Arrow så är de roligt. 
Sen blir det kanske kolla på Sex & the city om jag är vaken då när reprisen går på tv.
Får som sagt de om jag orkar har varit extremt trött sen jag blev förkyld känns som att jag kan sova när som helst på dygnet och ändå sova genom hela natten. Men men de är väl vad kroppen behöver då, vila. Så då får jag ta och vila & sova om kroppen behöver de. Va ansträngande igår torsdag när jag de va mycket att göra hela dagen va inte mycket tid för vila där inte och de märktes va väldigt trött när jag kom hem vid 21.20 tiden så somnade tidigt och sov väldigt länge, de va väldigt skönt :) 
Nä nu pratar jag bara runt ämnet och så nu stänger jag av datorn. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Small Red Pointer