Daim glass
Ingredienser: För 6 personer
4 st äggulor
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
4 dl vispgrädde
2 st daim, dubbla
Gör så här:
1. Vispa äggulor, socker, sirap och vaniljsocker med elvisp i 4-5 min till en vit fluffig smet.
Vispa grädden för dig och hacka daimen fint
2. Blanda samman äggulesmeten,grädde och daimhacket.
Häll i en plastfolieklädd form eller bunke
3. Frys ca 8 timmar eller mer. Låt den stå 20-30 min och tina i kyl före servering.
4 st äggulor
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
4 dl vispgrädde
2 st daim, dubbla
Gör så här:
1. Vispa äggulor, socker, sirap och vaniljsocker med elvisp i 4-5 min till en vit fluffig smet.
Vispa grädden för dig och hacka daimen fint
2. Blanda samman äggulesmeten,grädde och daimhacket.
Häll i en plastfolieklädd form eller bunke
3. Frys ca 8 timmar eller mer. Låt den stå 20-30 min och tina i kyl före servering.
Trackback